30% korting op de Mini Set

Als eerste onze updates in je inbox: nieuwe producten, speciale acties en beauty tips. Oh, en natuurlijk 30% korting op de Mini Set. Om gelijk goed te beginnen.

nee, dankjewel

skincare tips

Zo kun je cosmetica miskopen voorkomen

Wij geloven in de natuurlijke werking van de huid. Het is een orgaan dat zichzelf herstelt als een eigen ecosysteem en dat je kunt ondersteunen met veilige skincare. Less is more, want meer dan een goed voedend product en een milde reiniger heb je eigenlijk niet écht nodig. We geven tips voor hoe je cosmetica miskopen kunt voorkomen. 
Lees verder

Dit is hoe je menstruatiecyclus je huid kan beïnvloeden

Je cyclus heeft veel meer invloed op je huid dan je misschien dacht en een gezonde huid komt van binnenuit. Daarom is het zó belangrijk om je huid te leren kennen en te weten waar het op reageert en waarom. In dit artikel schijnen we licht op de relatie tussen je huid en je cyclus, aan de hand van vier seizoenen.
Lees verder

Supportive skincare: waarom wij geloven in het ondersteunen van je huid

Als je gelooft in onze producten is het goed om te weten wat de filosofie erachter is. Waar wij namelijk in geloven is dat een goede huid van binnenuit komt, en dat skincare je kan helpen dat natuurlijke proces te ondersteunen. Supportive skincare, zoals we het noemen.
Lees verder

Droogbloemen vloeipapier: zo doe je dat

Je kunt bloemen drogen door ze ondersteboven op te hangen, maar je kunt ze ook prachtig houden met vloeipapier. Wij zijn fan, en gebruiken zelfs ons eigen vloeipapier hiervoor. We leggen je uit hoe je dit thuis kunt doen.
Lees verder

Kapotte Lippen: dit kun je eraan doen

Hoewel je het hele jaar last hebben van kapotte lippen, krijgen de meeste mensen er in de winter mee te maken. Dan is het buiten koud en guur, en staat binnen de verwarming aan wat de luchtvochtigheid verlaagt. Dit is wat je kunt doen én beter niet kunt doen om kapotte lippen te verzorgen. 
Lees verder

Puistjes voorhoofd: dit is wat het betekent

Puistjes kunnen heel vervelend zijn. Ze kunnen je zelfvertrouwen in de weg staan en in sommige gevallen zelfs pijn doen. Vooral mensen tot twintig jaar hebben last van puistjes voorhoofd, maar ook later kunnen ze voorkomen. We behandelen de oorzaken en oplossingen in dit artikel.
Lees verder

Etiketten Guide: zo weet je precies wat er in je cosmetica zit

Etiketten van cosmeticaproducten kunnen er behoorlijk ingewikkeld uitzien. Ze staan soms vol marketingtrucjes, kleine lettertjes en ingrediënten die niet uit te spreken zijn. Daarom, hoog tijd voor onze Etiketten Guide. Weet je voortaan precies wat je koopt.
Lees verder

Puisten gezicht betekenis: ontdek de oorzaak van je puistjes

Volgens de oude Chinese geneeskunde vertellen de zones van je huid waarin onzuiverheden ontstaan iets over je algehele gezondheid. Die methode om je puisten gezicht betekenis te ontdekken heet Face Mapping: de betekenis van wat er speelt op je huid, zeg maar. Er zijn in totaal veertien zones, en wij benoemen hieronder de meest voorkomende.
Lees verder

Iris leefde drie jaar lang zonder eczeem nadat ze veganistisch werd

Iris doet een master in Environment & Society studies, heeft een Youtube-kanaal en kreeg onlangs eczeem rondom haar ogen. Vreemd, aangezien ze geen last meer had van eczeem sinds ze dierlijke producten uit haar dieet schrapte en veganistisch werd.
Lees verder

"Ik heb te veel mooie momenten laten beïnvloeden door mijn acne"

Ilayda heeft al jaren last van acne in haar gezicht en heeft alles geprobeerd om haar huid te helpen daarvan te herstellen. "Toen ik jonger was wilde ik constant de facade ophouden dat ik een hele normale, effen huid heb. Waarom? Iedereen heeft wel wat." We spraken haar over haar ervaringen met acne en de zoektocht naar de oplossing.
Lees verder
nl