30% korting op de Mini Set

Als eerste onze updates in je inbox: nieuwe producten, speciale acties en beauty tips. Oh, en natuurlijk 30% korting op de Mini Set. Om gelijk goed te beginnen.

nee, dankjewel

skincare tips

Puistjes voorhoofd: dit is wat het betekent

Puistjes kunnen heel vervelend zijn. Ze kunnen je zelfvertrouwen in de weg staan en in sommige gevallen zelfs pijn doen. Vooral mensen tot twintig jaar hebben last van puistjes voorhoofd, maar ook later kunnen ze voorkomen. We behandelen de oorzaken en oplossingen in dit artikel.
Lees verder

Etiketten Guide: zo weet je precies wat er in je cosmetica zit

Etiketten van cosmeticaproducten kunnen er behoorlijk ingewikkeld uitzien. Ze staan soms vol marketingtrucjes, kleine lettertjes en ingrediënten die niet uit te spreken zijn. Daarom, hoog tijd voor onze Etiketten Guide. Weet je voortaan precies wat je koopt.
Lees verder

Puisten gezicht betekenis: ontdek de oorzaak van je puistjes

Volgens de oude Chinese geneeskunde vertellen de zones van je huid waarin onzuiverheden ontstaan iets over je algehele gezondheid. Die methode om je puisten gezicht betekenis te ontdekken heet Face Mapping: de betekenis van wat er speelt op je huid, zeg maar. Er zijn in totaal veertien zones, en wij benoemen hieronder de meest voorkomende.
Lees verder

Iris leefde drie jaar lang zonder eczeem nadat ze veganistisch werd

Iris doet een master in Environment & Society studies, heeft een Youtube-kanaal en kreeg onlangs eczeem rondom haar ogen. Vreemd, aangezien ze geen last meer had van eczeem sinds ze dierlijke producten uit haar dieet schrapte en veganistisch werd.
Lees verder

"Ik heb te veel mooie momenten laten beïnvloeden door mijn acne"

Ilayda heeft al jaren last van acne in haar gezicht en heeft alles geprobeerd om haar huid te helpen daarvan te herstellen. "Toen ik jonger was wilde ik constant de facade ophouden dat ik een hele normale, effen huid heb. Waarom? Iedereen heeft wel wat." We spraken haar over haar ervaringen met acne en de zoektocht naar de oplossing.
Lees verder

Duurzame badkamer producten: 9 producten die je nodig hebt

Staat je badkamer vol met plastic flessen, wattenschijfjes en andere wegwerpproducten? Deze negen duurzame badkamer producten zijn een beter en duurzamer alternatief. Duurzame producten badkamer van merken die écht goed bezig zijn, zonder misleidende marketing trucjes. 
Lees verder

Tips tegen puistjes, oorzaken en oplossingen

Puistjes in het gezicht kunnen erg vervelend zijn en je zelfvertrouwen in de weg staan. Ze kunnen zelfs pijn veroorzaken aan de huid op je gezicht. Hoe ontstaan ze en wat kun je eraan doen? In dit artikel geven we je tips tegen puistjes en gaan we dieper in op de oorzaken en de oplossingen. 
Lees verder

Last van huid schilfers gezicht? Oorzaken en tips

Een (extreem) droge huid kan te maken krijgen met huid schilfers gezicht. Wat zijn hiervan de kenmerken en oorzaken en nog belangrijker: wat kun je doen om je droge huid te behandelen en beschermen? We geven tips.
Lees verder

Gevoelige huid? Hier kun je de natuurlijke Lip Balm allemaal voor gebruiken

Onze new and improved Lip Balm heeft sinds de eerste variant in 2016 een hele reis afgelegd en is nu precies zoals we 'm willen hebben: zacht, verzorgend en mega hydraterend. Ook voor de meest gevoelige huid. Maar hoewel we het een Lip Balm noemen is deze balm zoveel meer dan dat. Daarom: vijf huidproblemen en tips waar de nieuwste Lip Balm je bij kan helpen.
Lees verder

New and improved: Sara Rosalie Lip Balm (om verliefd op te worden)

New and improved: Sara Rosalie Lip Balm. De Lip Balm is één van de allereerste producten die we ontwikkelden in 2016 en altijd zijn blijven verbeteren. Nu is-ie precies zoals we het willen: zacht, mega hydraterend en verzorgend als geen ander.
Lees verder