Nederland
Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,95. Als je voor 14:00 bestelt (werkdagen), wordt je pakketje diezelfde dag verstuurd met een fietskoerier (in de dertig grote steden) of DPD en is het - als het goed is - de volgende dag bij je. Na je bestelling op sararosalie.nl ontvang je een orderbevestiging (bestelling en betaling = gelukt) en een verzendbevestiging als alles is ingepakt. Daarin vind je ook de track & track code van de fietskoerier of DPD om je pakket te volgen.

Mocht een van deze dingen niet goed gaan of als je vragen hebt: mail ons via hello@sararosalie.nl of stuur een DM @sararosalie

Europe
Within Europe shipping will cost €7,50. Orders placed before 2PM (Amsterdam time) are shipped the same day.

Worldwide
Shipping your item to rest of world costs € 25. Shipping within 2 working days.

Questions or concerns: mail us at hello@sararosalie.nl or send us a DM @sararosalie. 

Return policy
NL only - Je kunt je ongeopende product in originele verpakking terugsturen en omruilen voor een tegoedbon of een ander product binnen 14 dagen na levering van je product. Stuur van te voren een mail naar ons om te laten weten dat het eraan komt, liefst voorzien van reden: hello@sararosalie.nl. Mocht je een product willen ruilen, dan kun je dit naar ons toesturen in de originele verpakking. Hergebruik de verzenddoos waarin je het product hebt gekregen, scheelt gedoe en is milieuvriendelijk.

 

20% off / We know you'll love our balms
Omdat wij denken dat je écht onze balms moet proberen krijg je 20% korting op je eerste bestelling. Schrijf je hieronder in voor exclusieve acties en skincare-tips om de kortingscode via mail te ontvangen.