30% korting op de Mini Set

Als eerste onze updates in je inbox: nieuwe producten, speciale acties en beauty tips. Oh, en natuurlijk 30% korting op de Mini Set. Om gelijk goed te beginnen.

nee, dankjewel

Over Sara Rosalie

Texel

Ik ben opgegroeid op een schapenboerderij op Texel en woon nu in Amsterdam. In mijn zoektocht naar de perfecte skincare kwam ik mijn roots weer tegen. Ik wil dat de producten van Sara Rosalie het gevoel van Texel meegeven: ze moeten je omarmen, natuurlijk zijn, rust geven voor je huid en een gevoel van vrijheid geven. 

Veilig

Tijdens de zwangerschap van mijn zoon merkte ik wat het effect van hormonen (en de tijd) met je huid doet. Ik had nog meer behoefte aan volledig natuurlijke maar ook veilige huidverzorging die wérkt (rimpels check, droge huid check). Daarom werken wij sinds 2019 samen met het Scandinavische keurmerk Allergy Certified. Dit keurmerk waarborgt dat de producten geen allergieën kunnen veroorzaken en dat ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huid. Ook voor zwangere vrouwen en baby's. 

Duurzaam

Wat Texel en het moederschap mij ook heeft meegegeven: het gevoel van verantwoordelijkheid voor het milieu en de aarde. Daarom maken wij elke keuze zo duurzaam mogelijk. Je leest er hier meer over.

Ik hoop dat je onze producten met net zoveel plezier gebruikt als waarmee ik ze heb ontwikkeld.

Liefs, Sara

PS. De video hierboven is in 2017 gemaakt op Texel in het huis van mijn ouders, net zwanger van mijn zoon. Voor mij dus bijzonder (ook omdat ik er absoluut niet van houd om mezelf op beeld te zien ;)).

 

 

 

nl