FAQ

Weet dat je ons altijd mag mailen of een bericht op Instagram kunt sturen om een vraag te stellen met betrekking tot jouw huid, je huidverzorgingsroutine, onze producten of iets anders. Hierbij een aantal vragen dat ons regelmatig wordt gesteld, wellicht ben je zo al op weg geholpen.

Alle producten die we creëeren én cureren van andere merken waarvan we houden zijn veilig te gebruiken voor zelfs de meest gevoelige huid en voor zwangere vrouwen en kinderen. Elk product draagt het Allergy Certified keurmerk wat inhoudt dat elk ingrediënt door een toxicoloog onder de loep is genomen en de kans op huidirritatie is geminimaliseerd. Daarnaast zijn alle producten parfumvrij en zitten ze wél vol prachtige ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Wanneer je een wat vettige huid hebt kan het tegenstrijdig voelen om balms te smeren, omdat die van nature ook vettiger zijn. Toch kan een vettige huid ook veel baat hebben bij goede, intense verzorging. Waar een droge huid wellicht behoefte kan hebben om de Face Balm elke avond (en ochtend) aan te brengen, kun je het met een vettige huid ook een aantal dagen of weken achter elkaar gebruiken als een soort recovery treatment wanneer je huid wat extra's nodig heeft. Verder hebben we ook een tip om de balm ook in de ochtend te gebruiken, zie de vraag hieronder daarvoor.

Balms voelen van nature wat vettiger aan, dus als je huid al wat vettig is maar je toch graag de Face Balm in de ochtend zou willen gebruiken, raden we aan een klein beetje van de Face Balm toe te voegen aan je dagcrème. Is je huid juist droog, kan het (met name in de winter) een goed idee zijn de Face Balm ook in de ochtend te gebruiken, als een soort recovery treatment.

Door de combinatie van natuurlijke boters, waxen en oliën willen we je huid het beste geven. Maar deze combinatie kan ook zorgen dat er bij temperatuurverschillen kristallen ontstaan. Een teken van de 100% natuurlijke ingrediënten en beperkt gebruik van conservering. Deze kristallen, ze lijken op een zoutkorrel, doen niets af aan de werking of kwaliteit van de balm. Als je ze warm wrijft tussen je vingertoppen smelten ze ook weer. Je kunt je balm dus gewoon gebruiken!

Het is uiteraard afhankelijk van hoe vaak je de balm gebruikt, maar op basis van dagelijks gebruik doe je ongeveer 4-5 maanden met de Face Balm, 4 maanden met de Body Balm, 5-6 maanden met de Baby Balm, 5-6 maanden met de Boob Balm en 12 maanden met de Tinted Balms.

Face Balm

€51.95
AllergyCertified100% NatuurlijkHypoallergeenLokaal geproduceerdParfumvrijVerantwoord geproduceerd

Deze 100% natuurlijke Face Balm (50ml) is geschikt voor elk huidtype.

- Voedt intens
- Herstelt, verzacht en kalmeert
- Verstevigt de natuurlijke beschermlaag
- Bevordert elasticiteit
- Geeft een gezonde gloed