Cadeau ideeën voor de decembermaand

Cadeau ideeën voor de decembermaand

Nov 02, 2022Sara Rosalie

Het is bijna december en dat betekent dat de feestdagen in zicht zijn. Cadeaus, verlanglijstjes, Sinterklaas, kerst, you name it. Hartstikke gezellig, maar er komt helaas ook de nodige stress bij kijken. We geven het liefst een cadeau waar een ander écht wat aan heeft. Dus als jij gerust wat gift inspiration kan gebruiken, lees dan vooral verder. Want in deze guide tippen we de fijnste cadeaus op het gebied van skin- and beauty care.

Face Balm

Onze huid kan gedurende de gure maanden wel wat extra verzorging en hydratatie gebruiken. Met deze balm geef je jouw partner, moeder, zus of vriendin een heerlijk self care cadeau. De Face Balm is gemaakt van 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Onze intens voedende balms, herstellen, verzachten en kalmeren en zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Motherhood Set

Ken jij een moeder of mama-to-be en wil je een cadeau geven waar ze wat langer plezier van heeft? Dan is de Motherhood Set een mooie keuze. De set is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen, baby’s en moeders die borstvoeding geven. Bestaande uit een verzorgende Baby Balm, Boob Balm en Belly Balm, gemaakt van 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een van de full size balms cadeau te doen.

Tinted Balms

Een glowy, natural look creëren binnen een paar minuten? Het is mogelijk en super easy met onze Tinted Balms. De balms zijn geschikt voor ieder huidtype en dankzij het hoofdingrediënt Buhle Manketti olie wordt tegelijkertijd de natuurlijke functie van de huidbarrière gestimuleerd. Er zijn drie sprankelende, natuurlijke tinten: Terra, Sol en Maan. Breng de Tinted Balms aan waar je wat extra kleur wilt toevoegen, zoals je lippen, wangen, oogleden en jukbeenderen. Ook ideaal om wat extra sparkle and shine aan je make-up look toe te voegen tijdens de feestdagen!More articles