Moderne beauty klassiekers voor iedereen

Moderne beauty klassiekers voor iedereen

Jul 04, 2022Joëlle Lochtman

De afgelopen jaren is diversiteit en inclusiviteit een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de beauty industrie, maar er is nog een lange weg te gaan. Sara Rosalie vertelt je over haar filosofie en drijfveren achter haar beauty care producten en laat zien hoe je iedere huid met behulp van onze tinted balms kunt laten stralen.

 Filosofie


Sara Rosalie creëert haar producten voor iedereen en ieder huidtype. Het vinden van de juiste tint die past bij jouw huidskleur kan een behoorlijke zoektocht zijn. Tijdens de ontwikkeling van de tinted balms moesten de balms aan twee voorwaarden voldoen: allereerst moesten ze de huid intensief verzorgen, dit is waarom de tinted balms onder beauty care vallen en niet onder de categorie make-up. Ten tweede moesten ze geschikt zijn voor ieder huidtype en huidskleur.

Wij geloven dat de tinten Sol, Terra en Maan de perfecte beauty care producten zijn om een effortless beauty look te creëren. Of je nu een gevoelige huid, een donkere of getinte huid hebt, last hebt van acne of eczeem, de producten van Sara Rosalie laten jouw huid op een natuurlijke manier stralen.

Tinted Balms


Doordat de tinted balms multi-inzetbaar en eenvoudig in gebruik zijn, kun je er optimaal van genieten. In de weer met verschillende potjes en kwasten is vanaf nu verleden tijd.  Bronzer, highlighter, blush, lipgloss én oogschaduw, met onze Tinted Balms Set creëer je in no-time een natuurlijke glowy look.  

Sol: een rijke, aardse tint die je huid een sunkissed glow geeft
Terra: deze warme, romantische tint laat je huid er stralend uitzien
Maan: de perfecte parelmoerachtige om je natuurlijke schoonheid te accentuerenMore articles