tinted balms

Sara vertelt over onze Nieuwe Tinted Balms voor gevoelige huid

Jun 22, 2021Lieve op den Buijsch

We zijn zo blij dat we ze eindelijk kunnen laten zien: onze nieuwste Tinted Balms in de kleuren Maan, Terra en Sol om je natuurlijke schoonheid te omarmen. Beauty producten die de huid niet verbergen maar laten stralen, die de huid niet beschadigen maar voeden. 

Maan, Terra, Sol

Deze vegan Tinted Balms zijn verkrijgbaar in drie prachtige, multifunctionele tinten die speciaal gemaakt zijn voor de gevoelige huid - met de intens verzorgende eigenschappen die je van Sara Rosalie gewend bent.

  • Maan heeft de perfecte parelmoerachtige glow om je natuurlijke schoonheid te accentueren.
  • Terra geeft je die zachte, romantische blos die je huid er stralend en levendig uit laat zien.
  • Sol is een rijke, aardse toon die de huid bronst en diep voedt.

Sara over de Tinted Balms

"Het heeft anderhalf jaar geduurd maar ein-de-lijk kan ik ze met jullie delen: onze drie nieuwe Tinted Balms in de kleuren Maan, Terra en Sol. 'Good things take time' is mijn mantra en enorm toepasselijk voor de ontwikkeling van deze producten.

In het beauty-landschap miste ik cosmetica die écht goed doet voor je huid. Producten die geen agressieve of uitdrogende ingrediënten bevatten. Deze Tinted Balms in de kleuren Maan, Terra en Sol geven je een natuurlijk glow en zijn aan te brengen hoe en waar jij wilt.

Tegelijkertijd zorgen de actieve ingrediënten ervoor dat je huid intens gevoed wordt. De Buhle Manketti olie stimuleert de natuurlijke functie van de huidbarrière, castor olie voorkomt verstopte poriën, jojoba olie houdt het vochtgehalte van je huid op peil en macadamia olie is een echte moisturizer. Net als onze skincare balms voldoet deze Beauty Care lijn aan onze strenge (en uitdagende, to say the least) eisen: Allergy Certified, 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij, duurzaam en lokaal geproduceerd. 

Zelf gebruik ik de Tinted Balms nu élke dag. Ik breng Maan aan als highlighter op m’n jukbeenderen en in mijn binnenste ooghoeken, Sol als oogschaduw en Terra breng ik over de Lip Balm aan voor een beetje extra kleur. Zelf doe ik dit met m’n vingertoppen maar je kunt natuurlijk ook een kwastje gebruiken.

Zó velen van jullie hebben een gevoelige huid en blijven maar zoeken naar producten waar je wél tegen kunt. Ik hoop echt dat deze prachtige gekleurde balms een plekje krijgen in je badkamer en dat je ze met plezier gebruikt. Liefs, Sara"

Over Beauty Care

Alle Tinted Balms zijn vegan, dierproefvrij, parfumvrij en gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze zijn ook Allergy Certified, wat betekent dat de kans op huidirritatie geminimaliseerd is. Deze vegan make-up is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zit vol voedende ingrediënten. Meer weten over werking en ingrediënten?

Bekijk Tinted Balm Maan
Bekijk Tinted Balm Terra
Bekijk Tinted Balm Sol

 

Volg ons op Instagram @sararosalieMore articles