De zomer is hier: zo houd je je balms in goede staat

De zomer is hier: zo houd je je balms in goede staat

Jun 18, 2021Lieve op den Buijsch

In onze balms werken we alleen maar met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit doen we omdat natuurlijke grondstoffen prachtige kwaliteiten bezitten en zo complex in elkaar zitten dat je ze met een vergelijkbare synthetische variant alleen maar kunt benaderen, nooit evenaren.'Smelten' & Kristallen

Door de combinatie van natuurlijke boters, waxen en oliën en minimale conservering willen we je huid het beste geven. Maar deze combinatie kan ook zorgen dat de balms bij warmte veel vloeibaarder worden dan je gewend bent of dat er bij temperatuurverschillen kristallen ontstaan.

Deze kristallen, ze lijken op een zoutkorrel, doen niets af aan de werking of kwaliteit van de balm. Als je ze warm wrijft tussen je vingertoppen smelten ze ook weer. Het ziet er alleen gek uit voor mensen die niet weten wat het is.

Houdbaarheidstips

Er zijn gelukkig ook dingen die je kunt doen om je balms in perfecte staat te houden. We geven een aantal tips:

  • Bewaar je Sara Rosalie balms op een koele, donkere plek zoals je badkamerkastje. Of neem een voorbeeld aan @bycarolijn, die haar balm zelfs in de koelkast bewaart. Extra verfrissend wanneer je ‘m in de ochtend aanbrengt.
  • Neem je balms niet mee wanneer je in de zomer naar het strand gaat.

 

Volg ons op Instagram @sararosalie.More articles