lippenbalsem-tips-gevoelige-huid

Gevoelige huid? Hier kun je de natuurlijke Lip Balm allemaal voor gebruiken

Sep 15, 2020Lieve op den Buijsch

Onze 100% natuurlijke lipbalm is nu precies zoals we 'm willen hebben: zacht, verzorgend en mega hydraterend. Ook voor de meest gevoelige huid. Maar hoewel we het een lippenbalsem noemen is deze balm zoveel meer dan dat. Vijf multifunctionele tips waar de nieuwste Lip Balm je bij kan helpen.

Lip Balm voor eczeem en psoriasis

Een van de verbeteringen in onze lippenbalm is de toevoeging van cacaoboter. Een ingrediënt dat hydrateert, voedt en jeuk door eczeem of psoriasis verzacht. Daarnaast zijn al onze balms Allergy Certified (dus 100% parfum- en geurstofvrij) wat de kans op huidirritaties minimaliseert. Houd de Lip Balm daarom in je tas en breng 'm aan wanneer de jeuk opspeelt of je voelt dat het nodig is.

Droge plekjes op de huid

Het is niet alleen voor de huid met eczeem of psoriasis maar voor élke gevoelige huid fijn om onze Lip Balm bij de hand te houden. Het is de ideale balm om aan te brengen waar en wanneer je maar wilt. Wij gebruiken 'm graag voor droge plekjes op onze handen na het handen wassen, of om schilferige plekjes in je gezicht wat extra liefde te geven halverwege de dag.

Wenkbrauw balm

Dit is echt een pro-tip, als je het ons vraagt. En dan vooral op die geen-make-up-dagen, wat bijna elke dag is de laatste tijd. Gebruik na aanbrengen van onze Lip Balm op je lippen het restant wat nog op je vingers zit aan op je wenkbrauwen. Zo houd je ze in vorm, en zie je er binnen no-time verzorgd uit. De oliën in de lippenbalsem zorgen ook dat je wenkbrauwhaartjes sterker worden en beter groeien. Klik hier voor een handige videoreeks waarin Sara laat zien hoe ze dat doet in haar ochtendroutine met onze balms.

Droge nagelriemen

Gebruik de Lip Balm voor je droge nagelriemen. Elke keer dat wij onze Lip Balm erbij pakken gedurende dag, smeren we het beetje balm dat op onze vingers overblijft uit over onze nagelriemen. Zo blijven niet alleen je lippen maar ook je vingers gehydrateerd en verzorgd.

Beste tip voor droge lippen

Een open deur: uiteraard werkt onze Lip Balm ook als geen ander bij droge lippen. De basis van deze Lip Balm is lanoline. Dit 100% natuurlijke ingrediënt verzacht, heelt en beschermt de huid, terwijl het de huid laat ademen. De cacaoboter hydrateert, voedt, verzacht bij jeuk door eczeem of psoriasis en bevordert de aanmaak van collageen. De ‘crodamol’ (koolzaadolie) werkt samen met de eigen huidbarrière voor optimale hydratatie en bescherming en werkt daarnaast anti-aging. Ook de frambozenzaadolie en rijstkiemolie zorgen voor het herstel van de huid. Breng 'm 's avonds aan en word wakker met zachte, verzorgde lippen.


Kortom: dit moet je proberen. Daarom krijg je deze maand een Lip Balm cadeau bij bestelling van een full size Eye Balm of Face Balm. Hoef je niets voor te doen, hij zit er gewoon bij. En laat ons vooral weten wat je ervan vindt.More articles