Over Sara Rosalie

Sara Rosalie focust zich op het creëren van moderne beauty klassiekers. We geloven in de natuurlijke werking van de huid, die je kunt ondersteunen met een kleine selectie aan veilige, allergeenvrije producten.

Moderne Beauty Klassiekers

Onze intens voedende producten voldoen aan hoge standaarden: 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, Ecocert Approved, hypoallergeen volgens het keurmerk Allergy Certified en veilig voor zelfs de meest gevoelige huid, zwangere vrouwen en baby’s. Daarnaast worden de producten lokaal geproduceerd, zo duurzaam mogelijk verpakt en zijn ze cruelty free.

"Bij Sara Rosalie doen we niets zonder na te denken over de impact die het heeft op mens, dier en milieu."

Sara, founder

"Tijdens de zwangerschap van mijn zoon merkte ik wat het effect van hormonen (en de tijd) met je huid doet. Ik had nog meer behoefte aan volledig natuurlijke maar ook veilige huidverzorging die wérkt (rimpels check, droge huid check). Daarom werken wij sinds 2019 samen met het Scandinavische keurmerk Allergy Certified. Dit keurmerk waarborgt dat de kans dat een product een allergische reactie veroorzaakt minimaal is en dat ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huid. Ook voor zwangere vrouwen en baby's."

"Mijn doel is om het voor jou, als consument, zo makkelijk mogelijk te maken de beste keuzes te maken voor je huid en het milieu. Ik hoop dat je onze producten met net zoveel plezier gebruikt als waarmee ik ze heb ontwikkeld."

Duurzaamheid

Wat opgroeien op Texel (waar ik de waarde van het skincare-wondermiddel lanoline leerde kennen) en het moederschap mij ook heeft meegegeven: het gevoel van verantwoordelijkheid voor het milieu en de aarde. Bij Sara Rosalie doen we niets zonder na te denken over de impact die het heeft op mens, dier en milieu. Het is één van de belangrijkste redenen dat we niet continu nieuwe producten lanceren, zoals andere merken doen. Ik wil eerst zeker weten dat er niet al een goed alternatief is bij een ander merk, voordat we zelf iets creëeren.

Face Balm

€51.95
AllergyCertified100% NatuurlijkHypoallergeenLokaal geproduceerdParfumvrijVerantwoord geproduceerd

This 100% natural Face Balm (50ml) is suitable for every skin type.

- Nourishes intensely
- Restores, soothes and calms
- Reinforces the natural protective layer
- Promotes elasticity
- Gives a healthy glow