Zo kun je cosmetica miskopen voorkomen

Zo kun je cosmetica miskopen voorkomen

Feb 10, 2021Sara Rosalie

Wij geloven in de natuurlijke werking van de huid. Het is een orgaan dat zichzelf herstelt als een eigen ecosysteem en dat je kunt ondersteunen met veilige skincare. Less is more, want veel meer dan een goed voedend product en een milde reiniger heb je eigenlijk niet écht nodig. We geven tips voor hoe je cosmetica miskopen kunt voorkomen. 

Soms is door de bomen het bos niet meer te zien in cosmeticalandschap. Er zijn ontzettend veel mooie, goede en minder goede producten te vinden en het kan een hele opgave zijn om dat product te vinden dat werkt voor jouw huid. We delen hier een paar dingen om in je achterhoofd te houden voordat je een nieuw product aanschaft, om cosmetica miskopen te voorkomen.

Cosmetica miskopen voorkomen

  1. Leer je huid kennen door patronen te ontdekken in waar het goed en minder goed op reageert. Weet je niet waar te beginnen? Snappen we. Je kunt je gratis aanmelden voor ons Huidverbeteringsplan waarin je cosmetica en eigen huid beter leert begrijpen. Stuur ons een mail of DM om je in te schrijven.
  2. Ga eens bij jezelf na of je dat nieuwe product écht nodig hebt of het alleen wilt hebben omdat de verpakking zo mooi in je badkamer zou staan (verleidelijk soms, weten we).
  3. Neem de tijd om de ingrediëntenlijst te checken en erachter te komen of een product ook echt goed is voor je huid. Hulp nodig? We maakten een etiketten guide waarin we je vooruit helpen.
  4. Weet je waar vandaan het product verzonden wordt? Wellicht is er een winkel of webshop dichter bij huis waar je hetzelfde product kunt oppikken. Scheelt weer een onnodig verre verzending én je ondersteunt een lokale ondernemer.
  5. Heb je vragen of twijfel je over een product? Hiervoor heb je klantenservice. Bel, mail of DM het merk dat je voor ogen hebt met je vragen over het product.

 

Probeer nu de Face Balm van Sara Rosalie: 100% natuurlijk, Allergy Certified en intensief verzorgend. Veilige skincare voor de meest gevoelige huid.More articles