100% natuurlijke lip balm

New and improved: Sara Rosalie Lip Balm (om verliefd op te worden)

Sep 15, 2020Lieve op den Buijsch

New and improved: Sara Rosalie Lip Balm. De Lip Balm is één van de allereerste producten die we ontwikkelden in 2016 en altijd zijn blijven verbeteren. Nu is-ie precies zoals we het willen: zacht, mega hydraterend en verzorgend als geen ander.


2016 vs. 2020

De Sara Rosalie Lip Balm heeft een reis afgelegd. Precies een jaar geleden wisselden we de bekende witte tube van de eerste Lip Balm om voor het huidige potje en pasten we de formulering aan om te voldoen aan onze eis en wens om alleen maar producten te creëeren die het Allergy Certified-keurmerk dragen.

We gebruikten onze favoriete Lip Balm een jaar lang uitvoerig en bleven kritisch. Hij was in de verpakking iets korreliger dan voorheen en trok sneller in dan we gewend waren van onze eerste formulering. Dus gingen we terug het lab in om alles wat we geleerd hadden te verwerken in de ultieme Lip Balm 3.0. Het is gelukt, we zijn er trots op en hij is nu beschikbaar voor iedereen om uit te proberen en verliefd op te worden. 


Wat zit erin?

De basis van deze Lip Balm is lanoline. Dit natuurlijke ingrediënt verzacht, heelt en beschermt de huid, terwijl het de huid laat ademen. We vervingen de illipeboter uit de vorige lippenbalsem met cacaoboter. Dat hydrateert, voedt, werkt tegen zonneschade, verzacht bij jeuk door eczeem of psoriasis en bevordert de aanmaak van collageen. De ‘crodamol’ (koolzaadolie) werkt samen met de eigen huidbarrière voor optimale hydratatie en bescherming en werkt daarnaast anti-aging. Ook de frambozenzaadolie en rijstkiemolie zorgen voor het herstel van de huid.

 

Gratis Lip Balm

Je wilt 'm proberen. Geloof ons nou maar. Daarom krijg je gedurende heel september een gratis Lip Balm bij aankoop van een full size Eye Balm of Face Balm. Want we zijn er trots op, blij mee, en benieuwd naar je mening.

 

Vragen over onze producten of over je huid? Je kunt ons altijd een berichtje sturen via hello@sararosalie.nl of @sararosalieMore articles