Last van een onzuivere huid? Dit kun je doen

Last van een onzuivere huid? Dit kun je doen

Apr 09, 2018Sara Rosalie
Kou, stress, hard werken en heel veel andere factoren kunnen je huid irriteren en onzuiver maken. Geen zorgen, we are here to help. Dit is wat je kunt doen om je huid te kalmeren en onzuiverheden tegen te gaan:
  1. Slaap goed en slaap lang
   Met lang bedoelen we: zeven tot negen uur per nacht. Zorg ervoor dat je een half uur of uur voordat je naar bed gaat niet meer naar het scherm van je laptop of mobiel staart. Dan komt je lichaam vast in ontspanningsmodus en word jij én je huid een stuk relaxter wakker de volgende dag.

  2. Geef je huid ’s nachts wat extra love and care
   Dan heeft het namelijk meer tijd om te hydrateren en herstellen. De Sara Rosalie Face Balm is daarvoor je beste vriend. Masseer een kleine hoeveelheid even warm tussen je handen en verdeel het over een schoon gezicht. Voilá: klaar voor de nacht.

  3. Gebruik niet meer producten dan je huid nodig heeft
   Je hoeft je gezicht écht niet vaker dan één keer per dag te reinigen met een product. Kies er bijvoorbeeld voor om dit ’s avonds te doen wanneer je je make-up en het vuil van de dag eraf wast. In de ochtend hoef je je gezicht alleen te wassen met water, en te hydrateren met een beetje Daily Moisturizer


  4. Neem twee keer per week de tijd voor een gezichtsmaskertje
   Onze Exfoliating Mask met lanoline, zeewier en witte klei reinigt de buitenste lagen van je huid, minimaliseert je porieën en absorbeert vuil. Niet alleen fijn voor je huid dus, maar ook voor jou: vijftien minuten lang helemaal niks doen.

  Zo, weer wat geleerd. Is iets niet duidelijk? Je kunt ons altijd alles vragen via @sararosalie, of hello@sararosalie.nl.

  Lees ookDit is waarom Sara Rosalie werkt bij eczeem  More articles