Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En krijg 10% korting op je volgende bestelling. Vul je mailadres ook in om onze maandelijkse nieuwsbrief vol skincare tips en handige informatie te ontvangen.

nee, dankjewel

2

Cosmetica voor de zeer droge huid: het verschil tussen Balm en Crème

Als je onze nieuwe productlijn gezien hebt, weet je dat we fan zijn van balms. Het zijn rijke, voedende, zachte producten vol met écht goede ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Maar ook onze Daily Moisturizer (een crème, geen balm) blijft favoriet. Wat maakt een balm nu anders dan een crème? BalmEen balm (of balsem) is een verzamelnaam voor dik- en dunvloeibare plantaardige ingrediënten zoals harsen, etherische oliën en lanoline of wolvet. Die ingrediënten samen worden versmolten en harden uit als één geheel. Doordat balms watervrij zijn, zijn ze mega geschikt voor de extreem droge huid. Lees ook: Dit is het verschil tussen een droge en gedehydrateerde huid CrèmeCrèmes bevatten juist veel water, gemengd met vetstoffen en verzorgende bestanddelen. Crèmes voeden over het...
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Eczeem in gezicht en ellebogen: Jolijns ervaring

Jolijn is 24, werkt als verloskundige, en heeft al van jongs af aan last van eczeem. Daarvoor gebruikt ze de Lip Balm van Sara Rosalie. Niet om de eczeem te verhelpen, vertelt ze, maar wel om het draaglijker te maken.
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Gevoelige huid (met eczeem)? Vijf ingrediënten die je wilt vermijden

In skin care-land is het bos door de bomen vaak niet meer te zien als het gaat over een gezonde huid. Wat is er nu goed voor je huid, en wat niet? Iedere blog, specialist en influencer geeft een andere versie van de waarheid. Mega verwarrend. Lees ook: Dit is waarom Sara Rosalie werkt bij eczeem Iedere huid is anders en geen product werkt voor iedereen. Zéker voor mensen met een extreem gevoelige, droge of gedehydrateerde huid of huidaandoeningen als eczeem en rosacea. Welke ingrediënten gegarandeerd werken voor jou kunnen we niet zeggen, maar wél welke ingrediënten je beter kunt vermijden en waarom. Parfum of geurstof Geur wordt aan een product toegevoegd voor de beleving. Het heeft verder geen functie,...
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Dit is het verschil tussen een droge en gedehydrateerde huid

Het hebben van een droge huid of gedehydrateerde huid klinkt hetzelfde, maar is het niet. Kortweg heeft een droge huid een tekort aan vet, en een gedehydrateerde huid een tekort aan vocht. Een droge huid is een huidtype, en een vochtarme huid een huidconditie die bij iedereen kan voorkomen - óók bij een vette huid.
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Dit is waarom Sara Rosalie werkt bij eczeem

Een pilletje of crème - of balm, for that matter - die eczeem blijvend geneest bestaat niet, maar er zijn wel maatregelen te nemen die de jeuk verlichten en de huid gezond houden.
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Alles over huidtypes (en hoe je ze kunt behandelen)

Droge huid, vette huid, gevoelige huid of gemengde huid. Ik denk niet dat je niet één type huid hebt, maar wel dat je kunt merken hoe je huid op verschillende situaties reageert. Dan is het fijn om te weten wat je kunt doen om je huid weer tot rust te brengen. 
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Zeer droge huid met eczeem: Linda's ervaring

Ze heeft haar huidverzorgingsproducten het liefst héél vet en natuurlijk, voor haar droge, gevoelige huid. Daarnaast heeft Linda last van eczeem. We vroegen haar hoe ze de producten van Sara Rosalie ervaart.
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Last van een onzuivere huid? Dit kun je doen

Kou, stress, hard werken en heel veel andere factoren kunnen je huid irriteren en onzuiver maken. Geen zorgen, we are here to help. Dit is wat je kunt doen om je huid te kalmeren en onzuiverheden tegen te gaan.
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Natuurlijke Eight Hour Cream bestaat

Eight Hour Cream. De voordelen van het tubetje zijn daarom wel bekend, maar wist je dat deze crème gebaseerd is op petrolatum, ofwel vaseline? Dit is een synthetisch ingrediënt dat je huid voor een korte tijd lijkt te hydrateren, maar het eigenlijk afsluit.
translation missing: nl.blogs.article.read_more

Veilige lippenbalsem: 100% natuurlijke lip balm

Ben je op zoek naar een lippenbalsem zonder schadelijk stoffen en waar je niet 'verslaafd' aan kunt raken? Dan is het handig om op de volgende dingen te letten.
translation missing: nl.blogs.article.read_more