30% korting op de Mini Set

Als eerste onze updates in je inbox: nieuwe producten, speciale acties en beauty tips. Oh, en natuurlijk 30% korting op de Mini Set. Om gelijk goed te beginnen.

nee, dankjewel

nieuws

Een nachtje weg in Nederland: dit zijn onze aanraders

Deze zomer is anders dan normaal, maar hoeft daarom niet minder fijn te zijn. Zo is er meer tijd voor lange zomeravonden met vrienden die allemaal niet op vakantie zijn, kun je vaker korter weg in plaats van één keer lang én is dit het uitgelezen moment om verborgen parels in Nederland te ontdekken. Om maar even wat positieve kanten van deze bizarre situatie te benoemen.
Lees verder

Sara over de Selfcare Box: het perfecte Moederdagcadeau

"Eén van de eerste zwangerschapssymptomen bij mij was dat m’n huid gek ging doen. Heel droge plekjes, ineens veel fijne lijntjes erbij en een paar vette plekjes. En dit blijft veranderen gedurende de zwangere maanden en de wisselende hormonen. Lekker dan."
Lees verder

Maaike heeft hevige parfum-allergie en probeerde onze Mini Set

Eén allergie die relatief vaak voorkomt, is die voor parfum. Een van de oudste chemicaliën die de mens ooit heeft gemaakt, en in talloze cosmeticaproducten gebruikt wordt. Een van die mensen met een hevige allergie voor parfum (en esoterische oliën) is Maaike (@breielaar). Zij testte deze maand daarom onze Mini Set, en bracht verslag bij ons uit over hoe haar gevoelige huid reageerde op onze balms.
Lees verder

Beauty Recycle Guide (heel handig)

Even eerlijk en zonder te spieken. Hoeveel halflege en ongeopende beauty producten die je nooit meer gaat gebruiken liggen er in jouw badkamerkastje? Ongebruikt maar over datum of helemaal op tot op de bodem: die flessen en potjes moeten ergens heen. Omdat duurzaamheid ook in je badkamer begint, hebben we een handige Beauty Recycle Guide gemaakt. You’re welcome.
Lees verder

Geven en geven - Gift Guide

Onze "Geven en geven - Gift Guide" staat vol met duurzame cadeaus van lokale makers die extra mooi zijn om te geven. Laat je inspireren om je feestdagen dit jaar nog een klein stukje fijner en bewuster te maken.
Lees verder

Een nieuwe Lip Balm

Een rijker product, een luxer gevoel, kleinere hoeveelheid in een duurzame verpakking, nog betere werking en Allergy Certified (want wat je op je lippen smeert, krijg je ook – al is het minimaal –  binnen). Dit is Sara Rosalie Lip Balm 2.0. Ik hoop dat jij er net zoveel plezier van hebt als waarmee ik het heb gemaakt.
Lees verder

Zo vermijd je hormoonverstorende stoffen in cosmetica, voor jou en je baby

Hormoonverstorende stoffen zijn lichaamsvreemde, chemische stoffen die negatieve effecten kunnen hebben op je lijf, of dat van je nog ongeboren kind. En het kan jaren duren voordat die effecten zichtbaar worden. Maar hoe voorkom je dat je deze hormoonverstorende stoffen binnenkrijgt?
Lees verder

Cosmetica voor de zeer droge huid: het verschil tussen Balm en Crème

Als je onze nieuwe productlijn gezien hebt, weet je dat we fan zijn van balms. Het zijn rijke, voedende, zachte producten vol met écht goede ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Maar ook onze Daily Moisturizer (een crème, geen balm) blijft favoriet. Wat maakt een balm nu anders dan een crème?
Lees verder

Eczeem in gezicht en ellebogen: Jolijns ervaring

Jolijn is 24, werkt als verloskundige, en heeft al van jongs af aan last van eczeem. Daarvoor gebruikt ze de Lip Balm van Sara Rosalie. Niet om de eczeem te verhelpen, vertelt ze, maar wel om het draaglijker te maken.
Lees verder

Dit is het verschil tussen een droge en gedehydrateerde huid

Het hebben van een droge huid of gedehydrateerde huid klinkt hetzelfde, maar is het niet. Kortweg heeft een droge huid een tekort aan vet, en een gedehydrateerde huid een tekort aan vocht. Een droge huid is een huidtype, en een vochtarme huid een huidconditie die bij iedereen kan voorkomen - óók bij een vette huid.
Lees verder
nl