Een nachtje weg in Nederland: dit zijn onze aanraders

Een nachtje weg in Nederland: dit zijn onze aanraders

Jun 30, 2020Lieve op den Buijsch

Deze zomer is anders dan normaal, maar hoeft daarom niet minder fijn te zijn. Zo is er meer tijd voor lange zomeravonden met vrienden die allemaal niet op vakantie zijn, kun je vaker korter weg in plaats van één keer lang én is dit het uitgelezen moment om verborgen parels in Nederland te ontdekken. Om maar even wat positieve kanten van deze bizarre situatie te benoemen.

Lees ook: Alles over SPF en onze skincare aanraders voor deze zomer

Nu blijven we een skincare merk, geen reisblog, maar leek het ons alsnog leuk om onze binnenlandse aanraders met je te delen. Toen we onze Mini Set ontwikkelden, was dit soort korte reisjes namelijk precies wat we voor ogen hadden voor dit product. Een kleine variant van onze drie geliefde balms in een doosje vol selfcare dat je zo in je tas gooit voor een weekend weg van huis. 

  1. Boutique Hotel Texel. Van dit lijstje kan Texel, waar Sara Rosalie-founder Sara is opgegroeid, natuurlijk niet ontbreken. Bij Hotel Texel word je wakker in de duinen, vind je een heerlijke spa en kun je kennismaken met heel veel topproducten uit de streek.
  2. Strandhotel Zoomers in Castricum is van top tot teen ingericht door het Nederlandse interieurmerk HKliving. Heel veel esthetischer dan dat wordt het niet, wel? Maakt het haast moeilijk om te kiezen of je liever binnen of buiten gaat zitten.
  3. @Petitepassport deelde laatst op Instagram een droomverblijf in Oudemirdum, Friesland. Daardoor staat Atelier Gaasterland nu ook bovenaan onze lijst. Een prachtig ingerichte cabin met niks anders dan het geluid van een zomerbries door de bomen klinkt ons niet verkeerd in de oren. 
  4. Via Cabiner kun je overnachten op de mooiste plekken in de Nederlandse wildernis. Dat betekent slapen in de middle of nowhere, wandelen door de mooiste natuurgebieden én zelf een vuurtje stoken en water opwarmen om te kunnen douchen. Zo voelt het nog wat verder van huis en dichter bij de natuur.

Voilà, zo maak je van een vreemde zomer juist een hele fijne. Nog meer lezen in de categorie ‘aanraders’? We schreven een blog over onze favoriete SPF-producten, die vind je hier.More articles