Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en krijg 10% korting op je volgende bestelling. Vul je mailadres ook in om onze maandelijkse nieuwsbrief vol skincare tips en handige informatie te ontvangen.

nee, dankjewel

2016 vs. 2019

Altijd blijven verbeteren. Ook bij producten die al heel erg gewaardeerd worden (dankjulliewel!), zoals de Lip Balm. Ik vond dat er toch nog dingen beter kunnen. Een rijker product, een luxer gevoel, kleinere hoeveelheid in een duurzame verpakking, nog betere werking en Allergy Certified (want wat je op je lippen smeert, krijg je ook – al is het minimaal –  binnen). Dit is Sara Rosalie Lip Balm 2.0. Ik hoop dat jij er net zoveel plezier van hebt als waarmee ik het heb gemaakt.

Wat zit erin? 

Basis van deze Lip Balm is (nog steeds) lanoline. Dit natuurlijke ingrediënt verzacht, heelt en beschermt de huid, terwijl het de huid laat ademen. De illipe boter zorgt voor het herstel van de elasticiteit en geeft je lippen als het ware een boost. De ‘crodamol’ (koolzaadolie) werkt samen met de eigen huidbarrière voor optimale hydratatie en bescherming en werkt daarnaast anti-aging. Ook de frambozenzaadolie en rijstkiemolie zorgen voor het herstel van de huid.

Ga naar de productpagina van de Lip Balm, klik hier.