30% discount on the Mini Set

Be the first to know about: new products, special promotions and beauty tips. Oh, and of course 30% off the Mini Set. To start right away.

No Thanks

Nena (26) studeert af als pedagogisch manager en woont met vriendinnen in een appartement in Den Bosch. Ze had last van droge plekjes en roodheden in haar gezicht door stress en andere factoren. Ze gebruikte een maand lang Sara Rosalie, en dit gebeurde er.

Merk je verschil na vier weken?
“Ja! Ik heb veel minder last van droge plekjes, wat ik wel verwacht had vanwege de lanoline in de producten. Wat me verraste is dat na een paar weken de roodheid in mijn gezicht ook minder werd. Zó fijn."

Hoe gebruik je de producten?
"Wat ik graag doe, is de Exfoliating Mask 's ochtends gebruiken tijdens het klaarmaken. Terwijl het intrekt maak ik ontbijt, en daarna was ik het af en doe ik mijn makeup."

Welk product is je favoriet?
"De Two-in-One Balm is echt een favoriet. Vooral om die te gebruiken als nachtcrème. Dan wordt je echt wakker met een héle fijne, zachte huid."
#TEAMTEXEL. Voor iedereen die net als wij houdt van zee, schapen, Texel, rust, eenvoud, én natuurlijk: no-nonsense skin care.
en