#TEAMTEXEL / Emese heeft een normale huid (dat kan ook)

#TEAMTEXEL / Emese heeft een normale huid (dat kan ook)

Sep 11, 2018Lieve op den Buijsch

Emese (22) schrijf deze herfst haar scriptie voor de opleiding Business Innovation en heeft daarnaast een eigen bedrijf in planteninterieurs. Ze draagt bijna geen make up maar heeft wel áltijd een lip balm in haar tas. En dan het liefst die van Sara Rosalie - écht waar.

Is je huid iets waar je onzeker of juist blij over bent?
Over het algemeen ben ik echt ontzettend tevreden over mijn huid. Ik zorg er dan ook wel goed voor. Als ik 's ochtends in de spiegel kijk en mijn huid is rustig en egaal, kan ik daar echt blij van worden. Dat is toch ook super fijn?

Merk je verschil sinds je de producten van Sara Rosalie gebruikt?
Ja zeker. Ik ben altijd iemand geweest die ontzettend veel producten gebruikt voor mijn huid. Niet in make up, maar vooral crèmes en allerlei soorten spulletjes. Mijn huid reageert gewoon super goed op Sara Rosalie, dus hoef ik niet steeds iets nieuws te proberen. Ik weet dat ik het allemaal zonder problemen kan gebruiken.

Hoe gebruik je de producten het liefst?
Sinds ik deze producten gebruik heb ik mezelf een paar routines aangeleerd die ik afwissel, afhankelijk van de situatie. Zo gebruik ik in de ochtend het liefst een combi van de Daily Moisturizer en de Two-in-One Balm. Wanneer mijn huid onrustiger is gebruik is 's avonds de Exfoliating Mask en de balm erna.

Wat is je favoriete product?
De Lip Balm gebruik ik de hele dag door, niet alleen op mijn lippen. Die zit echt standaard in m'n tas. Maar als ik één favoriet product moet kiezen, is het toch de Two-in-One Balm. Vette aanrader.

#TEAMTEXEL. Voor iedereen die net als wij houdt van zee, schapen, Texel, rust, eenvoud, én natuurlijk: no-nonsense skin care.

 More articles