Sara over de Selfcare Box: het perfecte Moederdagcadeau

Sara over de Selfcare Box: het perfecte Moederdagcadeau

Apr 10, 2020Lieve op den Buijsch

Met de Selfcare Box willen we aandacht vragen voor jezelf, vooral in deze tijd. Iedere zwangere vrouw en (jonge) moeder mag weten dat tijd voor jezelf een prioriteit is. Daarom sloegen we de handen ineen met fantastische merken en webshops uit de Nederlandse beauty branche die gerund worden door vrouwen en moeders, om een samenstelling te maken van heerlijke producten die je écht kunt gebruiken voor, tijdens en na je zwangerschap.

Sara: "Eén van de eerste zwangerschapssymptomen bij mij was dat m’n huid gek ging doen. Heel droge plekjes, ineens veel fijne lijntjes erbij en een paar vette plekjes. En dit blijft veranderen gedurende de zwangere maanden en de wisselende hormonen. Lekker dan. Ook is m’n huid veel gevoeliger voor warmte, kou en heftige huidproducten - komt schijnbaar door je versterkte afweersysteem. Toen ik dit in de groep gooide bij andere zwangere vrouwen bleek dat veel meer lopen te klooien met hun huid. En met de baby op komst (of misschien al in je armen) besef je ook ineens hoe kwetsbaar de huid is. Het is niet voor niets dat je babykleertjes wast met een wasmiddel zonder parfum."

"Kortom: tijd voor wat duidelijkheid. Ik wilde een mooie set producten samenstellen voor zwangere vrouwen en moeders, waarvan elk product niet alleen héérlijk is om te gebruiken, maar je ook lekker laat voelen en je huid rustig maakt. Of dit nou voor, tijdens of na de zwangerschap is. Er gaat veel aandacht uit naar de baby, maar die selfcare-momenten zijn net zo belangrijk." 

"Samen met het fantastische platform How About Mom hebben we de Selfcare Box samengesteld, door moeders voor moeders. Zij zijn specialist in wat zwangere vrouwen en moeders echt nodig hebben, wij in (veilige) beauty. Die kennis samen heeft deze fijne Selfcare Box opgeleverd, ik hoop dat je er net zo van geniet als ik, want voor mij komt ‘ie gelukkig precies op tijd."

 

Selfcare Box: KLIK HIER
Sara op How About mom over de huid tijdens je zwangerschap: KLIK HIER
How About mom over het belang van Selfcare: KLIK HIERMore articles