waarom oogcreme gebruiken

Waarom een oogcrème gebruiken?

Jun 01, 2020Lieve op den Buijsch

Een oogcrème kan ervoor zorgen dat je minder fijne lijntjes en rimpels krijgt. Maar het zorgt er vooral voor dat je huid gehydrateerd en zacht wordt, waardoor de rimpels minder zichtbaar zijn. Daarom hebben wij onze 100% natuurlijke Eye Balm ontwikkeld.

Dat wij sinds het lanceren van deze Eye Balm niet meer zonder willen mag duidelijk zijn. Het is precies wat we voor ogen hadden als we zeggen dat we moderne beauty klassiekers willen creëren. Maar als je nog nooit een Eye Balm of oogcrème geprobeerd hebt (die écht werkt) vraag je je misschien af wat zo’n Eye Balm eigenlijk doet voor je huid. We leggen het je uit.

Laten we beginnen bij de basics. Onze Eye Balm werkt anti-aging, vermindert zichtbare lijntjes en donkere kringen en is geschikt voor de meest gevoelige huid (als je nu denkt: dan ken je mijn huid nog niet, stuur ons dan even een berichtje via Instagram of hello@sararosalie.nl zodat we je kunnen adviseren). Hij bestaat uit 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong én is Allergy Certified (zijn we trots op). Ook fijn: je kunt onze natuurlijke Eye Balm elke dag gebruiken - met name fijn in de avond zodat de balm ‘s nachts z’n werk kan doen - en je doet er dan doorgaans 4 tot 6 maanden mee. Want, geloof ons, a little goes a very long way in dit geval.

Maar welke ingrediënten zorgen er dan voor dat deze balm écht werkt? De Eye Balm heeft abrikozenpitolie als basis, een moisturizer die de vochtbalans op peil houdt en ontstekingsremmend werkt bij huidklachten als rosacea, psoriasis en eczeem. Rijstkiemolie staat bekend om het herstellend en voedend vermogen, en is zeer geschikt voor de gevoelige huid. De kokosolie versterkt het bindweefsel en vertraagt vorming van rimpels. Ook de jojoba-olie draagt bij aan een gladdere huid, waar de frambozenzaadolie de elasticiteit en ‘glow’ van de huid verbetert. Het actieve ingrediënt ‘pepha-tight’, gemaakt van micro-algen, maakt de huid steviger, bevordert de aanmaak van collageen en vermindert fijne lijntjes.

We horen natuurlijk graag of je de Eye Balm net zo fijn vindt als wij. Eerst even uitproberen voordat je commit aan een full size product? Klik hier voor de luxe mini-variant.

  • Allergy Certified
  • Cruelty Free
  • Duurzaam geproduceerd
  • 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • 0% parfum


More articles