facebalm gebruiken ochtend

Zo kun je onze voedende balms ook in de ochtend gebruiken

May 26, 2020Lieve op den Buijsch

Balms zijn een heerlijk voedend product voor in de avond. Na het reinigen van je gezicht kun je onze drie balms aanbrengen en hebben ze ‘s nachts de tijd om hun werk te doen. Maar hoewel balms typisch wat vettig zijn, kunnen ze ook in de ochtend fijn zijn om te gebruiken. We leggen je uit hoe.

Niet alleen aan het einde maar ook aan het begin van de dag is het belangrijk je gezicht te reinigen. Je hoofdkussen kan namelijk vuil en bacteriën vasthouden waar je huid vervolgens elke nacht een aantal uur mee in contact is. Het is daarom ook geen verkeerd idee om je kussenslopen iets vaker om te wisselen dan je wellicht met de rest van je lakens doet.

Onze tip voor een droge of gevoelige huid: breng na het douchen en reinigen van je gezicht een klein beetje Face Balm aan of vermeng deze met een moisturizer om extra voeding aan je crème toe te voegen. Breng de Eye Balm aan onder en rondom je ogen en de Lip Balm op je lippen en alle andere droge plekjes die wat verzorging kunnen gebruiken. Laat dit vervolgens even intrekken en ga ondertussen alvast ontbijten, aankleden of op het balkon zitten met een kop koffie en een goede podcast.

Geef het een paar minuten, en kom dan terug om je routine af te maken (als je die hebt). Je zult zien dat make up nu fijner aanbrengt of - nog beter - dat je door de natuurlijke glow geen concealer en highlighter meer nodig hebt. 

Eens uitproberen? Cue the Mini Set. Een mini-variant van onze drie mega voedende balms in een doosje vol selfcare.

  • Allergy Certified
  • Cruelty Free
  • Duurzaam geproduceerd
  • 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • 0% parfum


More articles