De beste Vegan Make Up voor de Gevoelige Huid

De beste Vegan Make Up voor de Gevoelige Huid

Jun 22, 2021Lieve op den Buijsch

Make up is vaak niet het beste voor je huid. Vaak bevatten producten irriterende stoffen, veel kleurpigment en parfum. Als natuurlijk huidverzorgingsmerk voor de gevoelige huid vinden we het uiteraard belangrijk dat wat je op je huid smeert je huid niet beschadigt. Daarom hebben we dé oplossing voor je gecreëerd: vegan make up die ook nog eens goed is voor je huid.

Natuurlijke schoonheid

Deze Tinted Balms zijn er om je natuurlijke schoonheid te omarmen. Het zijn beauty producten die de huid niet verbergen maar laten stralen, die de huid niet beschadigen maar voeden.

Deze vegan Tinted Balms zijn verkrijgbaar in drie prachtige, multifunctionele tinten die speciaal gemaakt zijn voor de gevoelige huid - met de intens verzorgende eigenschappen die je van Sara Rosalie gewend bent.

 • Maan heeft de perfecte parelmoerachtige glow om je natuurlijke schoonheid te accentueren.
 • Terra geeft je die zachte, romantische blos die je huid er stralend en levendig uit laat zien.
 • Sol is een rijke, aardse toon die de huid bronst en diep voedt.

  Vegan Make Up

  Alle Tinted Balms zijn vegan, dierproefvrij, parfumvrij en gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze zijn ook Allergy Certified, wat betekent dat de kans op huidirritatie geminimaliseerd is. Deze vegan make-up is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zit vol voedende ingrediënten. Meer weten over werking en ingrediënten?

  Bekijk Tinted Balm Maan
  Bekijk Tinted Balm Terra
  Bekijk Tinted Balm Sol

   

  Volg ons op Instagram @sararosalie  More articles