Tinted Balms: Voor de meest Natural Makeup Look

Tinted Balms: Voor de meest Natural Makeup Look

Als natuurlijk huidverzorgingsmerk voor de gevoelige huid hebben we Tinted Balms gecreëerd die je huid niet alleen intens verzorgen maar je ook de meest Natural Makeup Look geven. Deze Tinted Balms zijn vegan, dierproefvrij, hypoallergeen, parfumvrij én alleen gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Natural Makeup Look

Deze Tinted Balms zijn er om je natuurlijke schoonheid te omarmen. Het zijn beauty producten die de huid niet verbergen maar laten stralen, die de huid niet beschadigen maar voeden.

Deze vegan Tinted Balms zijn verkrijgbaar in drie prachtige, multifunctionele tinten die speciaal gemaakt zijn voor de gevoelige huid - met de intens verzorgende eigenschappen die je van Sara Rosalie gewend bent.

 • Maan heeft de perfecte parelmoerachtige glow om je natuurlijke schoonheid te accentueren.
 • Terra geeft je die zachte, romantische blos die je huid er stralend en levendig uit laat zien.
 • Sol is een rijke, aardse toon die de huid bronst en diep voedt.

  Vegan Make Up

  Alle Tinted Balms zijn vegan, dierproefvrij, parfumvrij en gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze zijn ook Allergy Certified, wat betekent dat de kans op huidirritatie geminimaliseerd is. Deze vegan make-up is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zit vol voedende ingrediënten. Meer weten over werking en ingrediënten?

  Bekijk Tinted Balm Maan
  Bekijk Tinted Balm Terra
  Bekijk Tinted Balm Sol

   

  Volg ons op Instagram @sararosalie

  Vorig artikel Volgend artikel
  Liquid error (layout/theme line 123): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid