SR ROUTINE VOOR

Vette huid met acne

Een vette huid produceert doorgaans meer talg dan de gemiddelde huid. Door deze overproductie van talg, kunnen er verstoppingen en ophopingen in de huid ontstaan.

Er bestaat niet zoiets als dé oorzaak van acne - het gaat om een combinatie van aanleg, hormonale veranderingen en externe factoren, zoals je voeding en de producten die je smeert.

Een huid met acne is eigenlijk een ontstoken en geïrriteerde huid, en heeft daarom vooral erg milde, hydraterende producten nodig.

nachtcreme gevoelige huid
A.M.

OCHTEND

STAP 1 - Reinig

AiiA Cleansing Gel

Start met een heel milde maar efficiënte reinigingsgel die je huid reinigt van onzuiverheden, zonder de natuurlijke huidbarrière te belasten.

★★★★★

"Ik heb last van acne en gebruik deze gel om mijn huid 's ochtends en 's avonds schoon te maken. Super fijne substantie en mijn huid lijkt echt rustiger" - Madelief

Shop Now
STAP 2 - Hydrateer

AiiA Day Care Serum

Dit krachtige serum van AiiA Care is perfect voor de eerder vette, acne-gevoelige huid. De gel textuur voelt licht aan, is niet vet en trekt snel in.

Het serum voegt vocht toe aan de buitenste laag van je huid, zonder het te verstoppen, waardoor dode huidcellen gemakkelijk kunnen worden afgestoten.

★★★★★

"Goed voor vette huid. k heb een vrij vette huid en nu toch weer dit nieuwe product geprobeerd. Ik heb echt aangenaam verrast. Het serum is heel dun en totaal niet vettig, dus perfect voor mijn huid!!" - Nina

Shop Now
STAP 3 - BESCHERM

Derma Sun Face

Bescherm je huid dagelijks tegen UV-stralen met de zonnelotion van Derma. Deze spf is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en bevat hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en pentavitin.

★★★★★

"Top zo'n hoge SPF speciaal voor het gezicht! Gebruik de normale zonnebrand van Derma voor de rest van mijn lichaam. Blij met deze nieuwe producten"- Valentina

Shop Now
P.M.

AVOND

STAP 1 - REINIGEN

Squalan Cleanser

Eindig je dag met een zachte olie-naar-melk reiniger om alle vervuiling, makeup en spf weg te wassen. De milde formule, rijk aan natuurlijke olieën en antioxidanten, reinigt de huid zonder de huidbarière aan te tasten.

★★★★★

"Heel fijn om waterproof make-up mee af te halen in de avond. Ik had tot nu toe nog geen cleanser gevonden waar mijn huid goed op reageerde en ook waterproof make-up weghaalde." - Carmen

Shop Now
4 stap routine gevoelige huid reiniger olie melk
STAP 2 - DIEPE REINIGING

AiiA Cleansing Gel

Nu je alle oppervlakkige onzuiverheden hebt verwijderd, kan je de AiiA Cleansing Gel gebruiken voor een diepere reiniging tot in de poriën van je huid.

★★★★★

"Ik gebruik de cleanser in de avond om de vervuiling op mijn huid weg te halen. Tot nu toe erg tevreden. Voelt goed op mijn huid."- Sanne

Shop Now
STAP 3 - HERSTELLEN

AiiA Night Care Serum

Herstel en ondersteun de huid met dit voedende serum. Gebruik hem in de avond en wordt wakker met een gezonde, zachte en gedyrateerde huid.

★★★★★

"Top voor acne! Voor iemand met acne is dit echt een top serum, ik kan mijn huid goed verzorgen, zonder dat ik bang ben dat het te vet voor mijn gezicht is. " - Lianne

Shop Now
Liquid error (layout/theme line 123): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid