SR ROUTINE VOOR

Droge gevoelige huid

Droge gevoelige huid ziet er dof uit, en kan schilferig of ruw aanvoelen. De onderliggende reden is doorgaans een verstoorde huidbarrière.

De huidbarrière is een natuurlijke waslaagje dat je huid beschermt tegen irriterende stoffen en prikkels van buitenaf, zoals koude, hitte en wind. Wanneer deze beschermlaag is aangetast, raakt de huid sneller vocht kwijt, en kan deze droog en ruw kan gaan aanvoelen.

Bij een droge, gevoellige huid is het vooral belangrijk je huid een handje te helpen — gebruik milde producten die een laagje over huid leggen, zodat vocht minder goed kan ontsnappen.

nachtcreme gevoelige huid
A.M.

OCHTEND

STAP 1 - Hydrateer

Face Balm

Wanneer je last hebt van droogheid, raden we aan om de reiniging in de ochtend over te slaan en in de plaats een klein beetje water op je gezicht te doen. Daarna kan je onmiddelijk hydratatie toevoegen met intens voedende Face Balm.

De Face Balm bestaat uit natuurlijke boters en olieën, zoals rijstkiemolie, frambozenpitolie en sheaboter, die je huid voeden en beschermen.

★★★★★

"De face balm is mij door een vriendin aangeraden, omdat ik niet van extreem droge plekken in mijn gezicht afkwam. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een skin care product. Ik heb geen trekkerig gevoel meer en de schilfers op mijn huid zijn weg. Heel erg bedankt!" - Mirjam

Shop Now
STAP 2 - Bescherm

Derma Sun Face

Bescherm je huid dagelijks tegen UV-stralen met de zonnelotion van Derma. Deze spf is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en bevat hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en pentavitin.

★★★★★

"Top zo'n hoge SPF speciaal voor het gezicht! Gebruik de normale zonnebrand van Derma voor de rest van mijn lichaam. Blij met deze

Shop Now
P.M.

AVOND

STAP 1 - REINIGEN

Squalan Cleanser

Eindig je dag met een zachte olie-naar-melk reiniger om alle vervuiling, makeup en spf weg te wassen. De milde formule, rijk aan natuurlijke olieën en antioxidanten, reinigt de huid zonder de huidbarière aan te tasten.

★★★★★

"Heel fijn om waterproof make-up mee af te halen in de avond. Ik had tot nu toe nog geen cleanser gevonden waar mijn huid goed op reageerde en ook waterproof make-up weghaalde." - Carmen

Shop Now
4 stap routine gevoelige huid reiniger olie melk
gezichtsbalsem gevoelige huid face balm lanoline voedend
STAP 2 - HERSTELLEN

Face Balm

Herstel en ondersteun de huid met deze intens voedende Face Balm. Gebruik hem in de avond en wordt wakker met een gezonde, zachte en gedyrateerde huid.

De Face Balm bestaat uit natuurlijke boters en olieën, zoals rijstkiemolie, frambozenpitolie en sheaboter, die je huid voeden en beschermen.

★★★★★

"Ik gebruik de face balm nu al vier maanden elke avond en mijn huid voelt heel goed. Vooral in de winter met droge plekken extra gebruikt. Nog steeds is de balm niet op dus je krijgt echt waar voor je geld!" - Willemijn

Shop Now
Liquid error (layout/theme line 123): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid