Sara Rosalie gebruikt Medical Grade lanoline: purified en ontdaan van allergenen dus veilig te gebruiken door iedereen en voor elk huidtype.

Van het schaap

Naast schattige lammetjes produceren schapen nog iets moois: lanoline. Deze wax, ook wel wolvet genoemd, is een natuurlijke beschermlaag in de wol van het schaap. Net als ons haar, groeit de vacht continue en moet het schaap een keer in de zoveel tijd geschoren worden. Na het scheren wordt de wol gewassen. Lanoline is een volledig natuurlijk en diervriendelijk bijproduct van dit proces.

Voor je huid

Waarom is lanoline goed voor je huid? Omdat het dezelfde moleculaire structuur heeft als ons eigen talg en daardoor goed wordt opgenomen. Verder kan het tot wel tweehonderd procent van het eigen gewicht in vocht vast houden. In andere woorden: super hydraterend. Het is een natuurlijk beschermend, voedend en herstellend ingrediënt in onze huidverzorging.

Diervriendelijk

Voor de zekerheid: lanoline is een dierlijk product, maar absoluut diervriendelijk en niet op dieren getest. Al onze ingrediënten of producten zijn dierproefvrij (cruelty-free). Heel belangrijk voor Sara Rosalie.

Safe for your skin

All our products are carefully toxicologically tested before they are certified Allergy Certified to get.

Sustainable & responsible

We look for the most sustainable option at every step of our production chain. Locally produced, sustainably packaged.

A better world

By purchasing this product you support Charity:Water† An initiative for clean drinking water.

Liquid error (layout/theme line 123): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid