Krijg 10% korting op je volgende aankoop.

Vul je mailadres ook in om onze maandelijkse nieuwsbrief vol skincare tips en handige informatie te ontvangen.

Nee, drankje

blog

#TEAMTEXEL / Linda heeft een droge huid met eczeem

Ze heeft haar huidverzorgingsproducten het liefst héél vet en natuurlijk, voor haar droge, gevoelige huid. Daarnaast heeft Linda last van eczeem. We vroegen haar hoe ze de producten van Sara Rosalie ervaart.
Lees meer

#TEAMTEXEL / Emese heeft een normale huid (dat kan ook)

Emese (22) schrijf deze herfst haar scriptie en heeft daarnaast een eigen bedrijf in planteninterieur. Ze draagt bijna geen make up maar heeft wel áltijd een lip balm in haar tas. En dan het liefst die van Sara Rosalie - écht waar.
Lees meer

#TEAMTEXEL / Nina heeft een onrustige huid

Nina (28) is vormgever, illustrator, stylist én eigenaar van online creatief clubhuis Mañana Mañana. Door stress, kou en andere omstandigheden werd haar huid onrustig. Ze gebruikte een maand lang Sara Rosalie, en dit gebeurde er.
Lees meer

Last van een onzuivere huid? Dit kun je doen

Kou, stress, hard werken en heel veel andere factoren kunnen je huid irriteren en onzuiver maken. Geen zorgen, we are here to help. Dit is wat je kunt doen om je huid te kalmeren en onzuiverheden tegen te gaan.
Lees meer

Natuurlijke Eight Hour Cream bestaat

Op zoek naar een natuurlijke vervanger voor je vaste lievelingsbalm?
Lees meer

Veilige lippenbalsem: 100% natuurlijke lip balm

Ben je op zoek naar een lippenbalsem zonder schadelijk stoffen en waar je niet 'verslaafd' aan kunt raken? Dan is het handig om op de volgende dingen te letten.
Lees meer

Is zonnebrand slecht voor je huid?

In de categorie open deur: UV-stralen beschadigen je huid. Daarom hierbij alle feiten over verschillende soorten anti-zonnebrand op een rij.
Lees meer

Stress is een killer voor je huid

Dat stress gekke dingen met je lichaam doet, hebben we waarschijnlijk allemaal wel eens ervaren. Maar wat doet stress met je huid?
Lees meer

Waarom natuurlijke cosmetica niet per se beter is

Natuurlijke cosmetica wordt steeds populairder doordat we met z’n allen bewuster worden, maar is een natuurlijk beauty product ook per se beter dan producten op synthetische basis?
Lees meer

Skin care: hoe maak je dat?

Wanneer ik vertel dat ik een eigen skin care merk is één van de meest gestelde vragen in de eerste vijf minuten: ‘Maar hoe maak je dat?’ De cosmeticawereld is erg gesloten en hangt samen van marketingverhalen, maar hierbij hoe ik het doe.
Lees meer