Ik heb - naast het huidverbeteringsplan - gelijk iets leuks voor je: 30% korting op de Mini Set. Kun je écht aan de slag!

Gebruik de code MNST30 bij het afrekenen.

Mini Set

Jouw huidverbeteringsplan

Je ontvangt vandaag gelijk de eerste stap in je inbox. Check voor de zekerheid ook even je spamfolder en voeg mij toe aan je contacten zodat je geen stap mist. 

Waarom doen we dit?

Ik geloof in een gezonde huid, maar die gezonde huid hoeft niet egaal en gaaf te zijn. Een gezonde huid is een huid waarin je je lekker voelt, ongeacht hoe het eruit ziet. In een paar stappen gaan we werken aan het verbeteren van je huid, maar ook aan de relatie die je met je huid hebt. Ik hoop dat je aan het einde van de week nieuwe inzichten hebt en je vol zelfvertrouwen verder kunt.

Holistisch

We nemen dit wel een stap verder dan ‘koop onze producten’, want daar geloven we niet zomaar in. We pakken het liever holistisch aan zodat je het ‘probleem’ niet alleen verhelpt, maar ook voorkomt.

Huidverbeteringsplan

20% off / We know you'll love our balms
Omdat wij denken dat je écht onze balms moet proberen krijg je 20% korting op je eerste bestelling. Schrijf je hieronder in voor exclusieve acties en skincare-tips om de kortingscode via mail te ontvangen.