SR ROUTINE VOOR

Droge huid met acne

Hoewel acne vaak wordt geassocieerd met een vette huid, is het volkomen normaal dat puistjes ook op een een droge huid kunnen voorkomen.

Het ene kan namelijk het andere beïnvloeden: een droge huid stimuleert de huid om meer talg te produceren, wat kan leiden tot verstopte poriën en acne.

Bij een droge huid met acne is het vooral belangrijk om zachte, effectieve producten te gebruiken die diep hydrateren en de huidbarrière herstellen.

nachtcreme gevoelige huid
A.M.

OCHTEND

STAP 1 - Reinig

AiiA Cleansing Gel

Start met een heel milde maar efficiënte reinigingsgel die je huid reinigt van onzuiverheden, maar de natuurlijke huidbarrière niet belast.

★★★★★

"Ik heb last van acne en gebruik deze gel om mijn huid 's ochtends en 's avonds schoon te maken. Super fijne substantie en mijn huid lijkt echt rustiger" - Madelief

Shop Now
STAP 2 - Hydrateer

Squalan Moisturizer

Deze krachtige anti-agingolie is perfect voor de droge, vochtarme en rijpere huid. Het hydrateert intens en houdt vocht vierentwintig uur in de huid vast. Het hoofdingrediënt, squalan, is identiek aan een stof die van nature in de huid voorkomt en die met de jaren afneemt.

★★★★★

"Heerlijk soepel product, fijn om in de ochtend te gebruiken!" - Emma

Shop Now
STAP 3 - BESCHERM

Derma Sun Face

Bescherm je huid dagelijks tegen UV-stralen met de zonnelotion van Derma. Deze spf is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en bevat hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en pentavitin.

★★★★★

"Top zo'n hoge SPF speciaal voor het gezicht! Gebruik de normale zonnebrand van Derma voor de rest van mijn lichaam. Blij met deze nieuwe producten"- Valentina

Shop Now
P.M.

AVOND

STAP 1 - REINIGEN

Squalan Cleanser

Start with a mild oil-to-milk cleanser to gently remove excess makeup, dirt, spf and pollution from your skin without damaging the natural skin barrier.

★★★★★

"Great for removing waterproof makeup at night. Before this one, I had never found a cleanser which removes makeup without irritating my skin" - Carmen

Shop Now
4 stap routine gevoelige huid reiniger olie melk
STAP 2 - DIEPE REINIGING

AiiA Cleansing Gel

Nu je alle oppervlakkige onzuiverheden hebt verwijderd, kan je de AiiA Cleansing Gel gebruiken voor een diepere reiniging tot in de poriën van je huid.

★★★★★

"Ik gebruik de cleanser in de avond om de vervuiling op mijn huid weg te halen. Tot nu toe erg tevreden. Voelt goed op mijn huid."- Sanne

Shop Now
STAP 3 - HERSTELLEN

Face Balm

Herstel en ondersteun de huid met deze intens voedende Face Balm. Gebruik hem in de avond en wordt wakker met een gezonde, zachte en gedyrateerde huid.

★★★★★

"Gisterenavond nadat ik eerst mijn gezicht gereinigd had, de facebalm op mijn gezicht gedaan. Ik werd wakker met een heerlijk, zachte huid. Zooo fijn! Zier er ook mooi rustig uit." - Virginia

Shop Now
Liquid error (layout/theme line 123): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid