#TEAMTEXEL / Laura mengt haar Daily Moisturizer met concealer

#TEAMTEXEL / Laura mengt haar Daily Moisturizer met concealer

Oct 10, 2018Lieve op den Buijsch

Laura (24) is eigenaar van Take it Slow: een kleding webshop en blog waarmee ze aanspoort meer bewuste en duurzame keuzes te maken. Ze verkoopt niet alleen producten van Sara Rosalie, maar gebruikt ze ook graag zelf. 

Is je huid iets waar je onzeker of juist blij over bent?
"Ik ben eigenlijk heel tevreden over mijn huid. In mijn gezicht heb ik een rustige huid, die soms alleen ietwat droog is. Af en toe heb ik een pukkeltje door teveel snoepen, maar door mijn sproeten valt dat niet op. Ideaal, haha!"

Merk je verschil sinds je de producten van Sara Rosalie gebruikt? Op welke manier?
"Hmm.. een verschil. Nee, niet echt, want de producten die ik hiervoor gebruikte vond ik ook al erg goed. Ik vind de structuren van de producten Sara Rosalie wel super fijn."
 
Hoe gebruik je de producten het liefst?
"Met make-up en beauty hou ik me eigenlijk weinig bezig, dus is mijn routine vrij simpel. ’S avonds maak ik mijn gezicht schoon met de Makeup Remover. Ik pomp wat van de remover op een (biologisch katoenen) watje en haal daarmee vuil en make-up van mijn gezicht tot er geen viezigheid meer achter blijft. Daarna spoel ik mijn gezicht af met water en dep ik mijn gezicht droog met een handdoek. Eigenlijk doe ik daarna geen crème meer op mijn gezicht omdat deze na de Makeup Remover al fijn en zacht genoeg voelt."
"’S ochtends na het douchen gebruik ik de Daily Moisturizer. De structuur vind ik echt heel fijn en smeert lekker! Daarbij is-ie ook ideaal om te mengen met mijn concealer. Alleen concealer vind ik namelijk te dekkend voor mijn sproetjes."
"Wanneer de winter aanbreekt denk ik dat ik de Lip Balm veel zal gaan gebruiken tegen droge lippen. Ik hoor daar zó veel goede dingen over!"

Welk product is je favoriet?
"De Makeup Remover. Ik moest eerst even wennen aan de wat dikkere textuur maar naderhand voelt mijn gezicht zo heerlijk zacht aan. Dat heb ik met nog geen een ander merk gehad. Heerlijk."


More articles