Ochtendroutine voor een frisse, gezonde summer glow

Ochtendroutine voor een frisse, gezonde summer glow

Goede bescherming tegen de zon, niet te veel moeite én een frisse, gezonde summer glow. Dat is wat we willen voor onze huid, deze zomer. Goed nieuws: je kunt nu alle ingrediënten voor dat recept vinden in onze webshop, inclusief onze favorieten van Squalan.

Wij geloven in de natuurlijke werking van de huid die je kunt ondersteunen met een kleine selectie aan veilige, allergeenvrije producten. Omdat er andere merken - zoals Squalan - zijn die zulke goede producten hebben dat wij er geen alternatief voor hoeven te ontwikkelen, zijn bij Sara Rosalie nu ook onze favoriete producten van Squalan te vinden.

Bij dezen, dé ochtendroutine voor een frisse, gezonde summer glow met onze favoriete Allergy Certified skincare essentials.

1. Cleanse

Niet alleen in de avond maar ook in de ochtend is het belangrijk om je huid te reinigen. Je kussensloop kan namelijk veel vuil vasthouden waarmee je huid meerdere uren per nacht in aanraking is. Begin daarom de ochtend met de milde, allergeenvrije Cleansing Gel van Squalan.

2. Moisturize

Breng op een gereinigde huid de Moisturizing Facial Oil van Squalan aan. Voor extra hydratatie is het ook een optie om een heel klein beetje Face Balm te combineren met je daily moisturizer.

3. SPF

Breng de SUN30 aan voor extra bescherming tegen de zon, uitermate geschikt voor mensen met een hele lichte huid. SUN15 smeert - door de lagere factor - iets makkelijker uit en is daardoor ook goed te gebruiken als SPF en moisturizer in één.

4. Frisse glow

Breng met schone vingertoppen een beetje Tinted Balm Maan aan op de jukbeenderen, wenkbrauwbotten en neusbrug. Terra geeft je een prachtig, natuurlijk blosje en is ook ideaal voor de lippen. Sol geeft je die bronze, zomerse glans wat de perfecte glow compleet maakt. Breng de Tinted Balms aan waar jij maar wilt én hoeveel jij wilt, want alle tinten zijn goed op te bouwen.

 

Volg @sararosalie op Instagram.

Vorig artikel Volgend artikel
Liquid error (layout/theme line 123): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid