Organicup van de menstruatiecup heet nu AllMatters

menstruatiecup organicup allmatters

Als zelfs de HEMA een menstruatiecup in het assortiment heeft, dan weet je dat het serious business is. Maar de originele menstruatiecup kennen we toch van Organicup. Dit bekende Scandinavische merk heet sinds kort AllMatters. Bij Sara Rosalie voegen we de Hand Wash en Body Wash van het voormalige Organicup toe aan het assortiment.

Nieuwe producten

Het was weer een hele zoektocht, om een milde maar toch goede reiniging voor het lichaam en de handen te vinden. Bij Sara Rosalie selecteren we alleen producten en merken die aan onze kwaliteitseisen voldoen: 100% natuurlijk, hypoallergeen en duurzaam geproduceerd. We vinden het te gek dat we de Hand Wash en Body Wash van AllMatters nu kunnen aanbieden aan jou.

Organicup groeit naar merk AllMatters

Organicup is overgegaan naar een nieuwe merknaam omdat het sinds kort ook andere producten aanbiedt. Dit doen zij onder de vlag van AllMatters. Verandert verder niets aan de mooie principes van het bedrijf. Wist je bijvoorbeeld dat de Hand Wash en Body Wash navulbaar zijn? Zo bespaar je maar liefst 12 wegwerpflessen per jaar. Go Organicup, eeh, AllMatters.

Waarom we fan van de Hand Wash en Body Wash van AllMatters zijn

  1. We noemden het al, maar dat de flessen navulbaar zijn is een grote plus
  2. Beide producten zijn Allergy Certified en dus hypoallergeen
  3. De producten zijn geurloos, zeker als je gevoelig bent is dat heel fijn
  4. Tijdens onze eigen testfase waren we unaniem: heel zachte formules

Starterspakket van Hand & Body Wash AllMatters (Organicup)

Bij het starterspakket van de AllMatters Hand- of Body Wash koop je eenmalig een flacon met daarbij drie navulbare zakjes. Voeg de inhoud van het zakje toe aan de flacon, vul af met water en wassen maar!

Sara over deze producten

“Nu ben ik vrij gevoelig van aard, maar een van mijn grootste ergernissen is dat als je je handen hebt gewassen in een openbaar toilet, je handen zo’n sterke parfum-geur hebben die niet prettig is. Daarom ben ik heel blij dat we deze Hand Wash en Body Wash gevonden hebben. Het handen wassen blijft, maar m’n huid droogt er niet van uit. Zelfde geldt voor de Body Wash. Een fijne toevoeging in het doucheritueel. Ook fijn voor kindjes, trouwens!”

Meer weten over AllMatters (Organicup) en hun powder-to-foam methode? Lees hier verder.

Vorig artikel
Liquid error (layout/theme line 123): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid